Kérdés esetén keress bizalommal! +36203912892

BELOVED BOARDS MACIS MATATÓFAL
BELOVED BOARDS MACIS MATATÓFAL
41 990 Ft
34 990 Ft

BELOVED BOARDS MACIS MATATÓFAL

BELOVED BOARDS MACIS MATATÓFAL
BELOVED BOARDS MACIS MATATÓFAL
BELOVED BOARDS MACIS MATATÓFAL
Készségfejlesztő játék, melyet 6 hónapos kortól akár egészen kisiskolás korig használhat gyermeked. Fejleszti a finommotoros készségeket, koordinációt, kézügyességet, logikus gondolkodást, pontosságot.

A matatófal segítségével gyermeke megtanulhatja az alapszíneket, formákat, évszakokat, számokat 1-12-ig, cipőfűző megkötést, befűzést.

A termék 100%-ban FSC gazdálkozásból származó litvániai nyírfából készült.

A színes elemek vízbázisú festékkel kezeltek, így teljesen biztonságosak gyermeke számára.

MadeForMums bronz díjas játék a legjobb fenntartható - ökojáték kategóriában.

17
41 990 Ft
34 990 Ft
Kezdete: 2021.08.16   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 17
Megtakarítás 7 000 Ft
Részletek
A maci jobb fülén találhatő kör forgatásával a kisablakban 1-től 12-ig találhatóak a számok. A kör mozgatása nemcsak a gyermek ujjainak mozgékonyságát fejleszti, lehetővé teszi a számok elsajátítását is.

Szemei és orra 3 fogaskerék, melyek egymással összekapcsolódnak. Mozgatásuk fejleszti a finommotorikus készségeket, az ujjak mozgékonyságát.

Szájában egy piros kör található, mely oldalirányban és fel-le is mozgatható. Fejleszti a gyermek mozgásának koordinációját, ami különösen fontos a gyermek fejlődése szempontjából.

Nyakán egy gyöngysor található egy rúdra fűzve, melyek az alapszínekre vannak festve. Segítségével nemcsak a színek tanulhatóak, hanem a gyöngyök ide-oda mozgatásával a számolás is játék.

Pocakján található ajtó mögött az időjárás négy szimbóluma látható - nap, felhő, hópehely és esőcseppek. Ezzek a gyermek nem csak az időjárást, hanem a négy különböző évszakot is megtanulhatja.

Található rajta négy forgatható alakzat - háromszög, kör, négyzet és téglalap. Mindegyik forma az egyik alapszínre van festve. Segítségével a gyermek nem csak az alakzatokat, hanem az alapszíneket is megtanulja.

Mindkét mancsára cipőfűző van befűzve. A cipőfűző színe a 4 alapszín. A fűzéssel a gyermek logikus gondolkodása és pontossága fejlődik. Segítségével megtanulják a cipő bekötését és az alapszíneket is.

Tartalmaz még egy mókuskerék csörgőt is, amiben négy golyó van. A kerék forgatásával a golyók csörögnek. Fejleszti a gyermek mozgáskoordinációját, finom motoros készségeket és a kézügyességet.

A játékról a támasztóláb kivételével semmilyen elemet nem lehet eltávolítani.
Adatok
Cikkszám
Matatofal
Hasonló termékek