Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj az újdonságokról :) Így találsz meg Facebookon: My Doll-Névre szóló babák

Kérdés esetén keress bizalommal! +36203912892

NÉVRE SZÓLÓ BABÁK

Névre szóló babák

Büszkén mutatom be az egyik legkülönlegesebb termékcsaládomat, a névre szóló babák kínálatát, különböző kiegészítőkkel karöltve. Ebben a kategóriában felfedezhetsz igazán egyedi termékeket, amelyek garantáltan örömet jelentenek kicsid számára.
Nincs még egy olyan különleges kapcsolat, mint a csecsemő és az első plüssjátéka közötti. Ezek a babák a legjobb minőségű anyagokból készülnek, szigorúan megfelelve a legmagasabb követelményeknek. Kifejezetten tartós emlék létrehozására tervezett minden egyes darab. A szülőknek legalább akkor boldogság, mint a kicsiknek, hogy megajándékozhatják gyermeküket egy névre szóló babával, avagy a kisgyerek titkos kis „cinkosával”.


Névre szóló babák nem mindennapi választéka

A MyDoll megalakulása óta azon dolgozom, hogy a kezem által kikerült termékeket a minőség és egyediség jellemezze. Weboldalamon nagy választékban találsz névre szóló babákat, de a szundikendők és hátizsákok is a szülők kedvencei közé tartoznak.

A babák és egyéb kiegészítők minden egyes darabja egyedi, illetve gondos kezek által készül. Bár az alapötlet megszületése óta lettek konkurensek, ez még inkább arra ösztönöz, hogy a színvonal mértéke megmaradjon. Igyekszem úgy kezelni a megrendeléseket, hogy az ügyfél minden szinten elégedett legyen. Úgy a kiszolgálás, mint a termék végeredményével kapcsolatosan.

A babák kategóriából beszerezhetsz névre szóló babát, állatos plüsst, Little Dutch babát, Paola Reina babát, unikornist és Effiki nyuszit is. A névre szóló termékek közül pedig különféle állatfigurás és angyalkás változatokból szemezgethetsz.

A weboldal szintén népszerű termékei például a fajátékok is, melyek szerepjátékokhoz és szociális készségek fejlesztéséhez javasoltak. Ezek a fából készült pasztell színű játékok elvarázsolják a család felnőtt tagjait is, akik újra gyermeknek érezhetik maguk.

Azáltal, hogy névre szóló babát választasz gyermekednek, nemcsak mosolyt csalsz az arcára, de egyben támogatod is a személyes ajándékok fontosságát.

Szeretnék egyet! – Hogyan zajlik a rendelés?

Ha megszületett az elhatározás, hogy egy aranyos és minőségi terméket ajándékozol kisbabádnak, akkor tedd meg az első lépést! A kiválasztott babára kérhető a gyermek neve, születési dátuma vagy egy kedves kis üzenet. Ha ennél is tovább szeretnéd fokozni az összhatást, kiválaszthatod, hogy a névre szóló baba elkészítése során milyen színű legyen a felirat.

Ezek azok a nagyon egyszerű lépések, amitől igazán személyre szabott és egyedi ajándék lesz a végeredmény.

A névre szóló baba tökéletes ajándék minden alkalomra!

A babák puha plüssből készülnek, ezért ideálisak már újszülött kortól. Ugyanakkor remek ajándékötletek is. Legyen szó babalátogatásról, újszülött fotózásról, születésnapról, keresztelőről, karácsonyról vagy húsvétról, egy hozzá illő ajándéktasakban tökéletes meglepetés. A nagyobb gyerekek is értékelni fogják, főleg ha már beléptek a szerepjátékok izgalmas világába. A nyuszi-, panda-, unikornis-, cica-, angyalka és még sok más névre szóló baba között megtalálhatják azt, amivel leginkább tudnak azonosulni.

Amikor ajándékot vásárolsz a család legfiatalabb tagjának tartsd észben, hogy bizonyos ajándékok csak rövid ideig alkalmazhatók, míg mások elkísérik egészen kisgyermekkorig. A névre szóló baba az utóbbit képviseli, aminek legjobb tulajdonsága az egyedisége és cukisága. A feliratozáshoz használt anyag biztonságos és bőrbarát, akárcsak a baba többi része. A betűk megfelelő 30 fokos mosás mellett elég tartósak ahhoz, hogy megőrizzék színüket, ráadásul még szárítógépbe is tehetők.

Rendelés vagy további kérdés esetén örömmel segítek!


72termék
6

Alpaka névre szóló baba - bézs

Raktáron
10 990 Ft 
10 290 Ft
6

Alpaka névre szóló baba - rózsaszín

Raktáron
10 990 Ft 
10 290 Ft
9
ÚJ

Névre szóló angyal baba

Raktáron
10 990 Ft 
9 990 Ft
9

NÉVRE SZÓLÓ BABA - KOALA

Raktáron
10 990 Ft 
9 990 Ft