Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj az újdonságokról :) Így találsz meg Facebookon: My Doll-Névre szóló babák

Kérdés esetén keress bizalommal! +36203912892

Névre szóló nyuszi hátizsák (bölcsis /ovis)
Névre szóló nyuszi hátizsák (bölcsis /ovis)
8 000 Ft
7 290 Ft

Névre szóló nyuszi hátizsák (bölcsis /ovis)

Névre szóló nyuszi hátizsák (bölcsis /ovis)
Névre szóló nyuszi hátizsák (bölcsis /ovis)

Névre szóló nyuszi hátizsák

A megszemélyesített, névre szóló nyuszi hátizsák megkönnyíti azokat a pillanatokat, amikor a szülő és kisgyermek már nem tölt minden időt együtt. Ilyen a bölcsőde, óvoda és iskola. Fontos mérföldkövek, amelyek hamar beköszöntenek. Egy ilyen ajándékkal a gyermek úgy érezheti, hogy összeköti valami „láthatatlan kapocs” az anyukájával, a külön töltött órákban is.

Amikor egy kisgyermek első alkalommal megy bölcsibe/oviba, az nemcsak az ő életében hatalmas dolog, hanem a szülők számára is az. Ez az első lépés a családtól való eltávolodás tekintetében. A megszokott közegből való kilépés a legkisebbekben is szorongást válthat ki, nem lesz ott anya és apa.

Egy névre szóló nyuszi hátizsák segíthet feloldani a feszültséget!

A kiváló minőségű anyagból készült megszemélyesített nyuszis hátizsák, amely az állatfigurás bölcsis/ovis hátizsákok kategóriából elérhető, nagy odafigyeléssel készült, hogy a legkisebbek is hordhassák. Állítható, párnázott és puha pántjai nagyon kényelmesek a kicsi érzékeny hátának.

Személyre szabható névvel, illetve mellé egy kedves kis figurával igazán egyedi hátizsák, melyet imádni fognak a társai is. 30 közismert ikon, valamint 18 választható feliratos szín között valóban eredeti és felismerhető lesz.

Névre szóló hátizsák, hogy az eredetiség új értelmet nyerjen!

Az élénk rózsaszín segít abban, hogy nagyon gyorsan megszeressék a kislányok. A bölcsis/ovis életen túl alkalmas nyaraláshoz, a nagyihoz utazáskor, vagy csak a parkban kiránduláshoz. Egyedülálló meglepetés is, ha kifogysz az ötletekből, hiszen nagyon hamar a gyerek kedvencévé válik.

Egyedi és felejthetetlen ajándék, amely:
puha anyagból készült,
kényelmes és tágas, 24 cm széles,
ajánlott 2 éves kortól,
egyszerű karbantartást tesz lehetővé; áttörléssel vagy mosógépben is tisztítható.

Ajándékozz egy személyre szabott terméket kínálatunkból! Csupán néhány kattintás választ el attól, hogy kislányodat igazán boldoggá tedd!

Szélesség: 24 cm
Magasság: 27 cm

 

Raktáron
9
8 000 Ft
7 290 Ft
Kezdete: 2024.01.23   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 9
Megtakarítás 710 Ft
Adatok
Cikkszám
Ovisnyuszihati
Hasonló termékek