Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj az újdonságokról :) Így találsz meg Facebookon: My Doll-Névre szóló babák

Kérdés esetén keress bizalommal! +36203912892

Szundikendők

Szundikendő

Ebben a termékkategóriában olyan kiegészítők szerepelnek, mint például a szundikendők, melyek célja az alvási rutin kialakítása a kisbabák számára. Egy újszülött nyugodt alvása az egyik legfőbb szempont, amely a kezdeti időszakban, akár napi 20 órát is igénybe vehet. A szundikendők csodálatosak a maguk egyszerűségükben, ugyanakkor hatalmas szerepük lehet a zavartalan alvásban.

A MyDoll kínálatában fellelhető szundikendőink sokkal többet jelentenek, mint egy plüssjáték vagy hagyományos cumi. Mivel természetes anyagból készülnek, minden egyes darab magába szívja az anya illatát, ami a babának biztonságot nyújt alvás közben. Hiszen ha alszik a baba, alszik a család!Az újdonsült szülők számára minden bizonnyal vannak nehezen kezelhető szempontok a babák alvásával kapcsolatban. Ha neked is van kisbabád, érdemes alvási ütemterv kialakítására fókuszálni, vagy sok álmatlan éjszakával kell szembenézned. A csecsemők alvásproblémáira azonban mindig vannak megoldások.

Egy nyugodt baba boldogságot jelent az egész család számára!

Valami egyedi és izgalmas, valami meseszép és minőségi! A MyDoll megalakulása óta ezek a fő szempontok vezérelnek, hogy olyan termékeket adjak át a kismamáknak, amit örömmel ajándékoznak picinyüknek. Webáruházam főkategóriájában találod szundikendő választékunkat, melyeket akár névre szólóan is rendelhetsz. Ezek a legfőbb termékeim, akárcsak a névre szóló babák és hátizsákok, amit imádnak az anyukák, hát még a gyerekek.

A megszemélyesített MyDoll szundikendők elkészítését a gondoskodás és szeretet jellemzi, mert tudom, hogy egy kisbaba/gyermek lesz a boldog tulajdonosa, aki megbecsüli. Bár az ötlet kivitelezése óta lettek konkurensek, ez sokkal inkább kihívás, mint akadály. Arra ösztönöz, hogy még színvonalasabb és elragadóbb szundikendők szülessenek. Számomra minden rendelés és ügyfél egyforma értékkel bír! A weboldal szintén népszerű termékei a fajátékok, amely egy nagyobb korosztályt képvisel, hiszen a szociális készségek fejlesztésére fókuszál. A fából készült játékok nagyszerűek, különösen, ha kistesó érkezik, mivel ezekkel le lehet nyűgözni a nagytestvért is.

Egy újszülöttre való felkészülés nem teljes szundikendő nélkül!

Egy szundikendő praktikus segédlet – nappal az állat feje és a csomós vége megfogásra, tapintásra és ölelkezésre készteti a kicsit. A puha anyagból készült, állatfigurás kiegészítő ideális a baba pihentető alvásához. Biztonságot és ismerős érzést nyújt az alvás pillanataiban, és mint tudjuk a minőségi alvás ebben a korban rendkívül fontos, erősíti az immunrendszert és javítja az agyműködést.

Minden egyes kendő pihe-puha anyagból készül, méretei pedig a baba kis kezéhez illeszkednek. A kiváló minőségű anyagokból, odafigyeléssel készült szundikendő kényelmet és meleget biztosít a kicsi alvása közben.

Szundikendők sokoldalúsága – játszótárs és altató!

Hiszem, hogy a szundikendők csodálatos ajándékok a csecsemők és kisgyermekek számára, tökéletesek összebújáshoz és simogatáshoz. A Nattou, Zazu és névreszóló Nyuszi baba nevű szundikendők vigasztaló és ölelkező szerepet is betöltenek, odaadó társak otthon vagy menet közben. Különféle állatfigurás és angyalkás változatok között lehet keresgélni, kisfiúk és kislányok számára is bőven van választás. A Zazu különlegessége, hogy nemcsak névre szóló, hanem közben nyugtató dallamokat is játszik.

Függetlenül attól, hogy babakocsiban, kiságyban vagy kirándulások során használjátok majd, könnyen szállíthatóak. Fedezd fel még ma a szundikendők varázslatos erejét, hogy az éjszakák nyugodtak és a nappalok vidámak legyenek.


15termék

Nattou plüss szundikendő Jim és Bob- Bob a mosómedve (Névre szóló)

Raktáron
7 490 Ft

Zazu – BECKY nyuszi, szundikendő sírásérzékelő modullal (Névre szóló)

10 990 Ft

Zazu – FELIX róka, szundikendő sírásérzékelő modullal (Névre szóló)

10 990 Ft

Zazu – ROBIN mosómedve, szundikendő sírásérzékelő modullal (Névre szóló)

10 990 Ft

Nattou Plüss szundikendő - Boris a vörös panda

7 490 Ft

NATTOU SZUNDIKENDŐ PLÜSS BORIS AND JUNGO - JUNGO, A LEOPÁRD (Névre szóló)

7 490 Ft

NATTOU SZUNDIKENDŐ PLÜSS LUNA AND AXEL, AXEL, AZ ELEFÁNT (Névre szóló)

7 490 Ft

Névre szóló szundikendő - nyuszi

Raktáron
7 490 Ft

Névre szóló szundikendő - zsiráf

Raktáron
7 490 Ft

Szundikendő - menta maci

Raktáron
5 990 Ft