Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj az újdonságokról :) Így találsz meg Facebookon: My Doll-Névre szóló babák

Kérdés esetén keress bizalommal! +36203912892

Blog

Minden család életében komoly mérföldkő, amikor a gyerek első alkalommal átlépi az iskola kapuját. Ekkor egy új szakasz kezdődik nemcsak a gyermek, hanem családként a mi életünkben is. Az írószerek beszerzésének izgalmas folyamata során az egyik legfontosabb dolog az iskolatáskák megvásárlása is.

Érdemes a gyermekkel együtt kiválasztani a neki tetsző táskát, azonban fontos, hogy míg a kicsi elsősorban a dizájnt, a színt és mintát veszi alapul, addig mi egyéb, ennél fontosabb tényezőket is szem előtt tartsunk.

A kínálatunkban lévő iskolatáskák úgy lettek megalkotva, hogy egyrészt divatosak legyenek, másrészt minden szempontból megfeleljenek egy elsőosztályos gyermek igényeinek.

A várandósság időszaka során rendkívül izgalmas, amikor beindul a fészekrakó ösztön, és elkezdjük kialakítani a bababirodalmat. Amellett, hogy beszerezzük a kelengyelistán szereplő fontos tételeket, számos lehetőségünk van, hogy a kicsi szobáját minél különlegesebbé varázsoljuk. Például névre szóló falmatricával egyedi babás dizájnnal.

A legtöbb babaszobában a falak ugyanis komoly fejtörést okoznak, hiszen nagy méretű felületről van szó, amelyet kár volna üresen hagyni, mivel rengeteg lehetőség rejlik benne. Nemcsak a kicsi, hanem mi is sokkal otthonosabban fogjuk érezni magunkat, ha a falak is díszítve vannak.

A kínálatunkban kapható névre szóló falmatricák még a legegyhangúbb babaszobákat is képesek élettel telivé varázsolni. Ha nincs ötletünk, mi kerüljön a falra, akkor az egyedi dizájnnal ellátott típusok közül érdemes válogatni.

Amint megszületik a gyermek, folyamatosan újabb és újabb mérföldkövekhez érünk el. Megvásároljuk az első kiságyat, az első kis ruhát, idővel pedig az első névre szóló hátizsákot. Elvégre minden nagyfiúnak és nagylánynak kell egy saját kis táska, amiben elrejtheti a kincseit.

Semmi akadálya, hogy a még totyogó kisgyermek is rendelkezzen egy saját kis táskával. Egyesek számára talán feleslegesnek tűnhet, azonban könnyen belátható, hogy amikor a saját kis játékait, kincseit szeretné elcsomagolni, akkor jó, ha van egy kis táska, amibe bele tud pakolászni.

A kínálatunkban kapható névre szóló hátizsákok tökéletesek első választásnak. Ha egy olyan terméket keresel, ami személyre szóló, és a későbbiek során emlékként is megállja a helyét, akkor ezen termékek közül érdemes válogatni.

Amikor megfogan egy új kis élet, az nem csupán a szülőknek nagy öröm, hanem optimális esetben a barátok, rokonok, nagyszülők is együtt várják a kis jövevény érkezését. A babaváró buli vagy a keresztelő ideális alkalmak, hogy többen összegyűljünk és együtt ünnepeljük a nem mindennapi eseményt. Ilyenkor azonban nem illik üres kézzel beállítani, de komoly dilemmát jelenthet, hogy mégis mivel lepjük meg az újdonsült szülőket. Például egy névre szóló baba tökéletes ajándék lehet.

 

A kínálatunkban kapható névre szóló babák nemcsak abban az esetben bizonyulnak ideális választásnak, ha a kis jövevény kislány, hanem fiúk számára is tökéletes lehet első kis plüssként, mely később örök emlékké válik.

A babák körül felbukkanó rongydarabok, állatfigurák, címkés kockák és kendők mindaddig nem kaptak nagy figyelmet, amíg Müller Cecília tisztifőorvos egy koronavírus-járvánnyal kapcsolatos sajtótájékoztatón ki nem ejtette a száján a nyunyóka szót. Felbolydult a sajtó, a közélet és a szülők is. Azóta mindenki tudja, a nyunyóka az a tárgy, amelynek szorongatása, közelsége megnyugtatja a kisbabákat és a már totyogókat is. Lehet ez plüssfigura vagy egy rongydarab, pl. a szundikendő, amelyet most már egyedi mintával és névre szóló hímzéssel is megrendelhetsz.

De ne szaladjunk előre!

Anyaként és a munkám során is rengeteg kisgyerekes szülővel találkozom. Azt tapasztalom, hogy a különleges gyerekeiknek különleges neveik vannak. Zoé, Zétény, Hanna, Míra, Noel, Medox, Elizabet, Olívia, Benett… a múltkor még egy Melodi nevű kislánnyal is összefutottam. Részben a névre szóló babáim ötlete is ebből született annak idején, hiszen úgy éreztem, ha a gyermekeinknek olyan neveket adunk, amelyekkel egyediek és különlegesek lesznek, akkor ne adjunk ajándékba sablonos babákat se.

Ötletemnek szerencsére mások is örültek, sorra rendelitek a névre szóló vagy egyedi, személyes üzenettel feliratozott babákat.