Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj az újdonságokról :) Így találsz meg Facebookon: My Doll-Névre szóló babák

Kérdés esetén keress bizalommal! +36203912892

Blog

A babák körül felbukkanó rongydarabok, állatfigurák, címkés kockák és kendők mindaddig nem kaptak nagy figyelmet, amíg Müller Cecília tisztifőorvos egy koronavírus-járvánnyal kapcsolatos sajtótájékoztatón ki nem ejtette a száján a nyunyóka szót. Felbolydult a sajtó, a közélet és a szülők is. Azóta mindenki tudja, a nyunyóka az a tárgy, amelynek szorongatása, közelsége megnyugtatja a kisbabákat és a már totyogókat is. Lehet ez plüssfigura vagy egy rongydarab, pl. a szundikendő, amelyet most már egyedi mintával és névre szóló hímzéssel is megrendelhetsz.

De ne szaladjunk előre!

Anyaként és a munkám során is rengeteg kisgyerekes szülővel találkozom. Azt tapasztalom, hogy a különleges gyerekeiknek különleges neveik vannak. Zoé, Zétény, Hanna, Míra, Noel, Medox, Elizabet, Olívia, Benett… a múltkor még egy Melodi nevű kislánnyal is összefutottam. Részben a névre szóló babáim ötlete is ebből született annak idején, hiszen úgy éreztem, ha a gyermekeinknek olyan neveket adunk, amelyekkel egyediek és különlegesek lesznek, akkor ne adjunk ajándékba sablonos babákat se.

Ötletemnek szerencsére mások is örültek, sorra rendelitek a névre szóló vagy egyedi, személyes üzenettel feliratozott babákat.