Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj az újdonságokról :) Így találsz meg Facebookon: My Doll-Névre szóló babák

Kérdés esetén keress bizalommal! +36203912892

Blog

Az egyedi mintás szundikendő a legmenőbb nyunyóka

MyDoll.hu
MyDoll.hu
Az egyedi mintás szundikendő a legmenőbb nyunyóka

A babák körül felbukkanó rongydarabok, állatfigurák, címkés kockák és kendők mindaddig nem kaptak nagy figyelmet, amíg Müller Cecília tisztifőorvos egy koronavírus-járvánnyal kapcsolatos sajtótájékoztatón ki nem ejtette a száján a nyunyóka szót. Felbolydult a sajtó, a közélet és a szülők is. Azóta mindenki tudja, a nyunyóka az a tárgy, amelynek szorongatása, közelsége megnyugtatja a kisbabákat és a már totyogókat is. Lehet ez plüssfigura vagy egy rongydarab, pl. a szundikendő, amelyet most már egyedi mintával és névre szóló hímzéssel is megrendelhetsz.

De ne szaladjunk előre!

A szundikendő pozitív hatásai a kisbabára

Nem véletlen, hogy egy világjárvány közepén, amikor annyi mindenről le kellett mondanunk, a tisztifőorvos kiemelte, a babáknak és a kisgyerekeknek milyen szoros kötődésük van ehhez a rongydarabkájukhoz. A csöppségeknek még nagyon fontos az édesanyjuk közelsége, ám anya nem mindig tud mellettük lenni. Bölcsődei, óvodai alvásnál, orvosnál és még számos helyzetben jól jön, ha egy ismerős, pihe-puha tárgy az otthoni biztonság illatával a kezük ügyében lehet.

A szundikendő ezt hidalja át, anyaillatú, általában pasztell színű és finom tapintású babusgatnivaló, ami segít a picinek megnyugodni és elaludni.

Pszichológusok szakvéleménye szerint akár iskoláskorig is természetes lehet, ha egy gyerek ragaszkodik a szundikendőjéhez. Ahogy fejlődik és egyre érettebb, valamint ahogy egyre könnyebben tudja a különböző helyzetekből adódó feszültéségét kezelni, úgy válik majd el a puha barátjától is. Még elsős iskolás korban is normális, ha az esti elalváshoz vagy egy szülők nélküli kiránduláson a gyereknek szüksége van a plüssére vagy a szundikendőjére.

Egyedi szundikendők, de mit tudnak még?

Ha bekukucskálsz a webshopunkba, láthatod, hogy szundikendő kínálatunk rendkívül széles. Az egyszerűbb, kisebb daraboktól a nagyobbakig mindenfélét találsz. Az összetettebb darabok címkés széleket kaptak, amelyeket tud a babád birizgálni, de akár rágcsálni is.

Más típusok pedig sírásérzékelővel felszereltek. Többféle megnyugtató hang közül lehet kiválasztani, melyiket kezdjék el játszani, ha a baba felsír.

A kedves állatfejek mellett egyedi mintákat is kérhetsz, pl. csillagokat vagy hímzett motívumokat, de akár a kicsi nevét is szívesen belehímezzük. Ajándéknak is remek, hiszen a kiválasztott minta vagy felirat ki tudja fejezni az ünnepelt baba egyediségét, a sok tucatmeglepetés helyett személyre tudod szabni.

Személyre szabott minta, ingyenes szállítás

Egyes fajtákra ingyenes szállítást vállalunk, járj nyitott szemmel a webshopunk szundikendős virtuális polcai között!