Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj az újdonságokról :) Így találsz meg Facebookon: My Doll-Névre szóló babák

Kérdés esetén keress bizalommal! +36203912892

Blog

A leghasznosabb ajándékok keresztelőre vagy babaváró bulira: névre szóló babák

MyDoll.hu
MyDoll.hu
A leghasznosabb ajándékok keresztelőre vagy babaváró bulira: névre szóló babák

Amikor megfogan egy új kis élet, az nem csupán a szülőknek nagy öröm, hanem optimális esetben a barátok, rokonok, nagyszülők is együtt várják a kis jövevény érkezését. A babaváró buli vagy a keresztelő ideális alkalmak, hogy többen összegyűljünk és együtt ünnepeljük a nem mindennapi eseményt. Ilyenkor azonban nem illik üres kézzel beállítani, de komoly dilemmát jelenthet, hogy mégis mivel lepjük meg az újdonsült szülőket. Például egy névre szóló baba tökéletes ajándék lehet.

 

A kínálatunkban kapható névre szóló babák nemcsak abban az esetben bizonyulnak ideális választásnak, ha a kis jövevény kislány, hanem fiúk számára is tökéletes lehet első kis plüssként, mely később örök emlékké válik.

Névre szóló baba

Egy személyre szóló ajándékkal nem tudunk melléfogni. A plüssből készült kedves kis termék névre szóló, de akár saját szöveggel még személyesebbé lehet tenni. A gyerekek előszeretettel cipelik magukkal a kedvenc plüssüket az óvodába, otthon az ágyba az alváshoz, a nagyszülőkhöz vagy bárhová, ahol a játék társaságában komfortosan, biztonságosan érezhetik magukat. Az Alpaka névre szóló baba rózsaszínben kiváló választás lányoknak, de természetesen fiús verzióval is tudunk szolgálni.

Pelenka vagy pelenkatorta

Jóval személytelenebb, ugyanakkor kétségkívül hasznos ajándék. Minden szülő tudja, hogy pelenkából sosem elég. Anyagilag is nagy segítség, illetve a vásárlási logisztika mértékét is csökkenti. Viszont nagy hátránya, hogy könnyen lehet, hogy a szülők más márkát preferálnak, mint amit választottunk, esetleg a méret nem egyezik. Alapvetően hasznos ajándék, de könnyen melléfoghatunk vele. Ha családtag kismamát vagy anyukát lepünk meg, akkor szinte biztosan jobban járunk egy személyesebb ajándékkal, mint amilyen a névre szóló baba is.

Bolti babaruha

Egy kicsit olyan ajándék, mint a pelenka. Hasznos, praktikus, azonban nem biztos, hogy a szülők azt a típust választották volna, mint mi. Emiatt nem árt egyeztetni velük. A méretet tekintve a 68-as a legbiztonságosabb döntés, mivel bármekkora mérettel szülessen a kicsi, ez biztosan jó lesz rá. A body, rugdalozó, sapka, zokni nagyon jó választás, főleg, ha valamilyen kedves vagy vicces mintával vagy felirattal van díszítve.

Családi/babafotózás

Nem feltétlenül kell egy konkrét tárgy mellett döntenünk, lehet egy élmény is, mellyel meglepjük a szülőket. A családi babafotózás kiváló ötlet, hiszen ki ne szeretné megörökíteni a kicsit az első időszakban. Az elkészült közös családi fotók felbecsülhetetlen értékkel rendelkeznek, és a fotóalbum legkedvesebb darabjai lesznek.

Babaköszöntő tábla

Minden család életében hatalmas esemény, amikor a baba megszületik. A legfontosabb adatok, például a testsúly, név, hossz, születési idő és hely nagyon sokat jelentenek a szülők számára. Egy kedves képen feltüntetve ezek az adatok tökéletes dekorációként szolgálhatnak a babaszobában. Rendelhetünk is efféle egyedileg tervezett párnát, képet vagy takarót. Ha viszont kellőképpen kreatívak vagyunk, akkor mi magunk is elkészíthetjük ezt a kedves kis dekorációt.

A legszebb ajándék, ami szívből jön

Egy valami biztos, ha szívből, őszintén ajándékozunk, az érződni fog. Érdemes tájékozódni, utánanézni, hogy milyen lehetőségeink vannak. Kérdés esetén egész nyugodtan fordulj hozzánk elérhetőségeink valamelyikén.