Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj az újdonságokról :) Így találsz meg Facebookon: My Doll-Névre szóló babák

Kérdés esetén keress bizalommal! +36203912892

Blog

Eleged van az egyforma babaholmikból? Itt a személyes, névre szóló baba

MyDoll.hu
MyDoll.hu
Eleged van az egyforma babaholmikból? Itt a személyes, névre szóló baba

Anyaként és a munkám során is rengeteg kisgyerekes szülővel találkozom. Azt tapasztalom, hogy a különleges gyerekeiknek különleges neveik vannak. Zoé, Zétény, Hanna, Míra, Noel, Medox, Elizabet, Olívia, Benett… a múltkor még egy Melodi nevű kislánnyal is összefutottam. Részben a névre szóló babáim ötlete is ebből született annak idején, hiszen úgy éreztem, ha a gyermekeinknek olyan neveket adunk, amelyekkel egyediek és különlegesek lesznek, akkor ne adjunk ajándékba sablonos babákat se.

Ötletemnek szerencsére mások is örültek, sorra rendelitek a névre szóló vagy egyedi, személyes üzenettel feliratozott babákat.

Népszerűek a névre szóló kislány vagy kisfiú babák

A babák mérete egységesen 48 cm, de hogy fiú legyen vagy lány, milyen név vagy felirat kerüljön a mellkasára, azt te választhatod ki. Sőt, még kis ikonokból is hatalmas a kínálat, kérhetsz Micky egértől dínón át a Minecraft figuráig szinte bármit.

A babák sorsa tudjuk, hogy mi. Sokszor kiesnek a kiságyból, vagy a porban végzik séta közben. Semmi gond, hiszen mind mosógépben mosható. Nem fakul és nem bomlik szét a varrás, úgyhogy nyugodtan tisztíthatod ugyanúgy, ahogy a gyermeked bekoszolódott ruháit is szoktad.

Névre szóló babák állatbarát gyerekeknek

Nyuszi, maci, koala, alpaka - az állatbarát gyerkőcöknek is nagy a kínálat. A tündérlelkűeknek unikornis is választható. A kedvesebbnél kedvesebb figurák közül nem könnyű választani, de végül minden gyerek vagy minden szülő megtalálja azt az egyet, amelyikbe beleszeret.

Űrhajós baba a nagyot álmodó fiúknak, balerina a kislányoknak, hordozós baba a gondoskodóknak. Itt tényleg mindenki megtalálja a saját gyermeke személyiségét legjobban kifejező puha kispajtást.

Egyedi ajándékot keresel? Rendelj Mydollt!

És a legjobb, hogy ezentúl nem kell törnöd a fejed azon sem, mit vigyél ajándékba újszülött baba látogatásakor, vagy a rokonságban első születésnapját ünneplőnek. Ha a Mydoll kínálatából választasz, egész biztos nem fogod azt hallani, hogy „ilyenünk már van, megvan a blokkja?”.

Válassz a számos állat és emberi figura közül, és kérj egyedi feliratot rá! Lehet az név vagy egy szívednek kedves rövid felirat, esetleg a kisbabád első kiejtett szava. Szívvel-lélekkel elkészítjük neked!

Rendeld meg itt!