Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj az újdonságokról :) Így találsz meg Facebookon: My Doll-Névre szóló babák

Kérdés esetén keress bizalommal! +36203912892

Blog

Egyediek, hasznosak, praktikusak – névre szóló hátizsákok

MyDoll.hu
MyDoll.hu
Egyediek, hasznosak, praktikusak – névre szóló hátizsákok

Amint megszületik a gyermek, folyamatosan újabb és újabb mérföldkövekhez érünk el. Megvásároljuk az első kiságyat, az első kis ruhát, idővel pedig az első névre szóló hátizsákot. Elvégre minden nagyfiúnak és nagylánynak kell egy saját kis táska, amiben elrejtheti a kincseit.

Semmi akadálya, hogy a még totyogó kisgyermek is rendelkezzen egy saját kis táskával. Egyesek számára talán feleslegesnek tűnhet, azonban könnyen belátható, hogy amikor a saját kis játékait, kincseit szeretné elcsomagolni, akkor jó, ha van egy kis táska, amibe bele tud pakolászni.

A kínálatunkban kapható névre szóló hátizsákok tökéletesek első választásnak. Ha egy olyan terméket keresel, ami személyre szóló, és a későbbiek során emlékként is megállja a helyét, akkor ezen termékek közül érdemes válogatni.

Én kicsi kincsem

Minden kisgyerek életében eljön az az időszak, amikor előszeretettel mutogatja, hogy “ez az enyém”. Mondhatni elkezdik birtokolni a saját kis tárgyaikat, amelyek egyben biztonságot is nyújtanak nekik. A saját kis hátizsák tökéletes ajándék a gyereknek, aki büszkén mutogathatja a táskát, valamint a benne lévő kincseket, szerzeményeket. A hátizsák különlegessége, hogy egyedi karakterrel rendelkezik, méghozzá egy igazán kedves baba formájában.

Nem csak hasznos, játéknak sem utolsó

A gyerek belepakolhatja a számára fontos apróságokat és játékokat, ugyanakkor nem csupán a praktikum miatt jön jól a hátizsák. A legtöbb kisgyerek nemcsak eszközként tekint rá, hanem ebben a korban elsősorban játéknak érzi. Ezt erősíti a táska elején lévő baba. A névre szóló angyal babás hátizsák rendkívül népszerű, hiszen nem csupán tárolóeszköz, hanem a baba le is vehető. A kedves kis babát bárhová magával viheti a gyerek a zsákra rögzítve, majd őt leválasztva, akár együtt is aludhat vele. Különösen a kislányok rajonganak ezért a játékért, de a kisfiúk számára is hasznos lehet. Ennek oka pedig elsősorban a biztonság.

Amikor egy kis megnyugvásra van szükség

Amikor megszületik a kisbabánk, el sem tudjuk képzelni, hogy ez az időszak milyen gyorsan elröppen. A felkelésekkel tüzdelt éjszakák mellett nehéz belegondolni, hogy nem is olyan soká a halkan szuszogó baba hamarosan egy folyton fecsegő tipegővé fejlődik, aki után megállás nélkül rohanhatunk. Hamar eljön az az idő is, amikor a nagyfiú vagy nagylány először átlépi a bölcsőde vagy óvoda küszöbét, és azzal szembesül, hogy órákra el kell búcsúznia a szülőktől. A kicsiket ez kétségkívül megviseli.

Ilyen kiskorban egy örökkévalóságnak tűnik, amíg anya vagy apa visszajön. Nem csoda, hogy a kisgyerek halálra rémül, és szüksége van valamire, ami ebben a nehéz időben megnyugtatja. A névre szóló hátizsák a babával pont ilyen kis apróság, ami ellen a kisgyermeknevelőnek vagy óvónőnek sem lehet kifogása. A hátizsák biztonságot nyújt a kicsinek, aki így könnyebben viseli a szülő nélkül töltött időt.

Névre szóló hátizsákok – teljes mértékben egyedi termékek

A táska teljesen személyre szabható. Megválasztható a rajta lévő ikon, a felirat színe, a név, illetve extra szöveg is kerülhet rá. A kicsi biztosan előszeretettel fogja használni, a későbbiekben pedig egy kedves emlékké válhat, amelyet elővehetünk és kedvünkre nézegethetünk, ha egy kis nosztalgiázáshoz lesz kedvünk.

Ha bármilyen kérdésed adódna, várjuk szíves megkeresésed elérhetőségeink valamelyikén!