Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj az újdonságokról :) Így találsz meg Facebookon: My Doll-Névre szóló babák

Kérdés esetén keress bizalommal! +36203912892

Blog

Iskolatáskák az első becsengetés napjára

MyDoll.hu
MyDoll.hu
Iskolatáskák az első becsengetés napjára

Minden család életében komoly mérföldkő, amikor a gyerek első alkalommal átlépi az iskola kapuját. Ekkor egy új szakasz kezdődik nemcsak a gyermek, hanem családként a mi életünkben is. Az írószerek beszerzésének izgalmas folyamata során az egyik legfontosabb dolog az iskolatáskák megvásárlása is.

Érdemes a gyermekkel együtt kiválasztani a neki tetsző táskát, azonban fontos, hogy míg a kicsi elsősorban a dizájnt, a színt és mintát veszi alapul, addig mi egyéb, ennél fontosabb tényezőket is szem előtt tartsunk.

A kínálatunkban lévő iskolatáskák úgy lettek megalkotva, hogy egyrészt divatosak legyenek, másrészt minden szempontból megfeleljenek egy elsőosztályos gyermek igényeinek.

Szempontok az iskolatáskák közötti válogatáshoz

A kicsik számára elsősorban a szín és a minta lényeges, azonban, ha nem szeretnénk, hogy idővel mozgásszervi panaszokkal küzdjön gyermekünk, vagy hogy ne férjenek bele a legfontosabb dolgok, akkor alaposan át kell gondolni a döntést. Különösen a méret és a kapacitás fontos szempontok, vagyis, hogy bőven lehessen a táskába pakolni. Ha vannak jól elhatárolható rekeszek, akkor az különösen hasznos tud lenni, mivel így praktikusan lehet belepakolni. Az iskolai füzeteknek, tankönyveknek, tolltartónak is meglesz a helye.

A különféle tárolók nem tűnnek fontosnak, azonban igenis sokat számítanak, hogy a kicsi rendszerezetten tudjon bepakolni. Így az iskolában is látni fogja, hogy minek hol a helye, és könnyebben megtalálja az éppen szükséges dolgokat, valamint észreveszi, ha épp hiányzik valami.

Természetesen a minőség is fontos tényező, ha nem szeretnénk, hogy év közben új táskát kelljen beszerezni. Egy strapabíró táska jól bírja a mindennapos használatot, illetve, ha valami ráborul, akkor a mosás sem tesz benne kárt.

A választás során arra is ügyelni kell, hogy a táska ortopédiai szempontból jól illeszkedjen a gyerek hátára, és ne legyen számára kényelmetlen. A párnázott, valamint állítható vállpántok nagyon hasznosak lehetnek, mivel ezek kevésbé terhelik meg a felső háti szakaszt, beleértve a vállakat is.

Balerinás ergonomikus iskolatáska

A kínálatunkban lévő balerina mintás ergonomikus iskolatáska elsősorban a kislányok tetszését nyeri el szinte azonnal. A csodaszép, részletesen kidolgozott unikornisos minta, illetve az esőben táncoló cuki balerina igazán esztétikus összhatást eredményez.

A merev falú iskolatáska az elsőosztályos gyermekek anatómiai felépítését figyelembe véve lett megalkotva. A vastagon párnázott hátrész védelmet nyújt a gerinc számára, illetve hozzájárul a helyes testtartás kialakításához is. Márpedig ez kiemelten fontos ebben az életkorban. A táska praktikus elrendezésű, így a tágas belső részben és a kisebb zsebekben minden fontos dolog elfér.

A táska a legkisebb részleteket tekintve is alaposan ki van dolgozva. Ezt bizonyítja a műanyaggal megerősített kézi fogantyú és a gumiborítással megerősített aljzat. A jól láthatóság érdekében fényvisszaverő csík került a vállpántra és az iskolatáska oldalaira.

Összhangban a sulis szett

Ha nem csupán egy iskolatáskát szeretnénk beszerezni, hanem egy összhangban lévő kollekcióra vágyunk, akkor a táska dizájnjával megegyező tornazsákot, tolltartót és egyéb kiegészítőket is érdemes megrendelni.

Ha a termékek felkeltették az érdeklődésed, azonban kérdéseid lennének, akkor keress minket bizalommal elérhetőségeinken!