Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj az újdonságokról :) Így találsz meg Facebookon: My Doll-Névre szóló babák

Kérdés esetén keress bizalommal! +36203912892

Blog

Névre szóló falmatrica egyedi babás dizájnnal, mint tökéletes kiegészítő a babaszobában

MyDoll.hu
MyDoll.hu
Névre szóló falmatrica egyedi babás dizájnnal, mint tökéletes kiegészítő a babaszobában

A várandósság időszaka során rendkívül izgalmas, amikor beindul a fészekrakó ösztön, és elkezdjük kialakítani a bababirodalmat. Amellett, hogy beszerezzük a kelengyelistán szereplő fontos tételeket, számos lehetőségünk van, hogy a kicsi szobáját minél különlegesebbé varázsoljuk. Például névre szóló falmatricával egyedi babás dizájnnal.

A legtöbb babaszobában a falak ugyanis komoly fejtörést okoznak, hiszen nagy méretű felületről van szó, amelyet kár volna üresen hagyni, mivel rengeteg lehetőség rejlik benne. Nemcsak a kicsi, hanem mi is sokkal otthonosabban fogjuk érezni magunkat, ha a falak is díszítve vannak.

A kínálatunkban kapható névre szóló falmatricák még a legegyhangúbb babaszobákat is képesek élettel telivé varázsolni. Ha nincs ötletünk, mi kerüljön a falra, akkor az egyedi dizájnnal ellátott típusok közül érdemes válogatni.

Névre szóló falmatrica egyedi babás dizájnnal

Miután minden fontos dolgot megvásároltunk a babaszobába, felmerül a kérdés, hogy mit kezdjünk a falakkal. Különösen a fehér színű falak tűnnek sivárnak. Egyszerűen érződik, hogy valami hiányzik, kicsit olyan, mintha a helyiség berendezése félúton abbamaradt volna.

Az első időszakban rengeteg időt töltünk el a kicsi birodalmában az altatással, szoptatással, pelenkázással, vagyis fontos, hogy jól érezzük magunkat a helyiségben. Emellett, ahogy a kicsi nő, elkezdi szemlélni maga körül a környezetét, egyre kíváncsibb lesz az őt körülvevő világra. 

Ahelyett, hogy az üres falakat bámulná, érdemes valamivel feldobni a környezetet. Ez lehet a szülőkről, rokonokról egy-egy kép, kedves motívumokkal ellátott faliképek, de kétségkívül a falmatricák örvendenek a legnagyobb népszerűségnek. Különösen, ha személyre szabottak, vagyis névre szólóak. Az egyedi babás dizájn pedig még kedvesebb megjelenésűvé teszi a dekorációt.

Repülőben ülő nyuszi a falon – az igazán egyedi falmatrica fiúknak

Kevés kisfiú van, aki ellen tudna állni a repülő masináknak. Egy repülő tehát mindig jó választás, pláne, ha saját gyermekünk neve is fel van tüntetve a minta mellett. A repülős-nyuszis falmatrica ideális választás bármely kisfiú szobájába. A minta több méretben is kapható, így a berendezés és a szoba méreteihez tudjuk igazítani. Kérhetjük név nélkül, de megadhatjuk a kicsi nevét is, hogy még személyesebb legyen a végeredmény.

Kislányok számára is nyújtunk alternatívát

Természetesen a kishercegnőkre is gondolunk, elvégre az ő szobájuk sem lehet díszítetlen. A saját névvel ellátott balerina hógömbön ülve tökéletes választás minden lányka számára. A kiegészítő csillagok csak még esztétikusabbá teszik a látványt.

Ha ellenkező nemű ikrek bújnak meg a pocakban, akkor komoly fejtörést jelenthet a babaszoba berendezése. Ebben az esetben a hőlégballonos minta a legjobb, melyből egy kislány és egy kisfiú tekint ki, mellettük pedig kék és rózsaszín betűkkel vannak feltüntetve a nevek.

Ha a klasszikusabb minták hívei vagyunk, akkor a szolid szívecskés vagy Zera, a zebra falmatrica való nekünk. Ezek a típusok nagyon egyszerűek, de talán pont ezért is olyan népszerűek, hiszen kedvünkre tudjuk alakítani. Érdemes megtekinteni a kínálatot, melyben szebbnél szebb minták találhatók.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Előfordulhat, hogy megtetszik valamelyik termék, de valami nem egyértelmű, vagy kérdéseid merülnek fel. Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!